Ușile pentru mobila din MDF înfoliat dau un aspect rafinat mobilierului.”

MDF-ul este un produs derivat din lemn (plăci de densitate medie), peste care se lipește o folie de PVC mată, supermată sau lucioasă. Fronturile din MDF infoliat pot fi comandate sub formă de uși, sertare, coșuri Jolly etc. pentru mobilierul de bucătărie, baie sau orice încăpere căreia dorim să-i conferim o notă de stil și rafinament.

MDF a fost dezvoltat în Statele Unite la începutul anilor 1960, bazându-se pe designul unei plăci inventate din greșeală de William Mason, în 1925. Acesta, în timp ce încerca să transforme rumegușul într-o sursă inepuizabilă de fibre de lemn, a lăsat mașina de presat să lucreze mai mult decât era necesar, transformând așchiile de lemn într-o foaie subțire, rezistentă.

Unul dintre avantajele folosirii MDF-ului înfoliat îl reprezintă varietatea de culori. La inițierea comenzii, din contul online Regency Front, poți alege culoarea dorită pentru frontul din MDF înfoliat selectat. Gama de culori Regency Front este compusa din: alb striat, alb cristal, alb lucios, bordo lucios, violet lucios, crem, crem lucios, nuc, bej, bej lucios, maro lucios, stejar alb, stejar gri, nuc deschis sidef, stejar auriu, nuc auriu, stejar tabacco, stejar negru, nuc închis, pin crem, alb supermat, negru supermat, cappuccino supermat.

Se recomandă ca timp de 15 zile de la îndepărtarea foliei protectoare să nu ștergi suprafețele fronturilor. Fronturile din MDF cu folie mată se șterg cu o cârpă moale, umezită doar în apă, iar cele din MDF – având folia luciosă – cu o lavetă moale sau cu un pămătuf. Citește mai multe informații utile pe site, apoi comandă din contul propriu exact ce ai nevoie!