Fronturile din MDF infoliat transformă orice încăpere în una confortabilă, plăcută.

Fronturile din MDF înfoliat pot fi comandate sub formă de uși, sertare, coșuri Jolly, blaturi mese, testiere etc.  MDF-ul poate fi folosit pentru realizarea tuturor pieselor de mobilier din casă – bucătărie, baie, living, dormitor.

Iată câteva idei:

  1. Mobilier pentru baie și bucătărie

MDF-ul este rezistent la apă și umiditate, acest lucru îl face un material potrivit pentru realizarea mobilei pentru baie. De asemenea, el este și un material ignifug și rezistent la uzură, avantaje care îl fac potrivit și pentru mobila din bucătărie.

  1. Blaturi pentru mese și birouri

Duritatea MDF-ul înfoliat poate fi comparată cu cea a lemnului masiv, motiv pentru care din el se pot realiza blaturi pentru mese și birouri. Poți opta pentru blaturi de diverse forme: rotund, oval, dreptunghiular, colț dreapta sau stânga. De asemenea, MDF-ul înfoliat asigură mobilierului un aspect rafinat, eliminând necesitatea aplicării cantului.

  1. Mobila pentru dormitor

Prin frezare se obțin forme deosebite ce pot pune în valoare mobila de dormitor. Din MDF înfoliat se pot realiza dulapuri, noptiere, sertare pentru comodă, ramă oglindă, testieră, pedieră, laterale pat și multe altele.

  1. Alte accesorii din MDF

Din MDF înfoliat se pot realiza cornișe, lezene (standard și ornamentale), suporturi pentru sticle etc.

Consultă catalogul Regency Front 2019 pentru mai multe detalii despre decorurile de fronturi înfoliate din MDF pentru uși și sertare de mobilier. Găsește combinația care să dea personalitate mobilei tale – decoruri mate, supermate și lucioase.

Citește articolul complet pe site-ul Misiunea Casa.

Poți reduce timpul alocat comenzilor de MDF înfoliat: creează-ți un cont pe www.regencyfront.ro, citește mai multe informații utile pe site, apoi comandă din contul propriu exact ce ai nevoie!