Sunt multe motivele pentru care alegi fronturile din MDF pentru mobilier!

Prelucrarea
MDF-ul se poate prelucra mult mai bine decât PAL-ul sau lemnul natural. Suprafața lui uniformă permite acoperirea cu furnir, melamină, folie PVC, lac sau vopsea. Astfel, din MDF se pot realiza diferite modele în profunzimea ușii de mobilier.

Densitate și aspect
Un mare avantaj al MDF-ului este că marginile fronturilor pot fi rotunjite, în acest mod se elimină necesitatea aplicării unui cant. Iar prin frezare se pot obține diverse modele, se pot executa și uși decupate cu despărțitor. Aspectul obținut fiind unul mult mai compact și aspectul mult mai elegant.

Rezistența
MDF-ul este mult mai rezistent la umiditate (aburi și apă), dar și la uzură, fiind cel mai potrivit material pentru obiectele de mobilier din baie sau bucătărie.

Durata de viață
Mobilierul realizat din MDF va rezista o perioadă mult mai lungă de timp, decât mobilierul realizat din PAL.

Gama variată de culori
Unul dintre avantajele folosirii MDF-ului înfoliat îl reprezintă varietatea de culori. Regency Front te sprijină în dezvoltarea ideilor tale de mobilier cu produse disponibile în 58 de culori și 43 de frezări. Foarte important: culoarea foliei trebuie să corespundă cu cea a palului!

Citește articolul complet pe site-ul Misiunea Casa.

Poți reduce timpul alocat comenzilor de MDF înfoliat: creează-ți un cont pe www.regencyfront.ro, citește mai multe informații utile pe site, apoi comandă din contul propriu exact ce ai nevoie!